15:42 08.11.2015

У перестрілці у барі в Татарбунарах два чоловікт загинулт і два поранені, уточнюють у поліції

1 хв читати
У перестрілці у барі в Татарбунарах два чоловікт загинулт і два поранені, уточнюють у поліції

Унаслідок стрільби у барі в м. Татарбунари (Одеська обл.) в суботу двоє чоловіків померло, ще двоє дістало поранень, інформують у відділі комунікацій головного управління Національної поліції України в Одеській області в неділю.

"Один із них помер на місці події, інший - у кареті швидкої допомоги. Двох чоловіків доправлено до лікарні. Інші учасники події зникли на автомобілях в невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

У поліції нагадали, що до Татарбунарського територіального відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у барі, розташованому на трасі Одеса-Рені за два кілометри від районного центру, між двома компаніями стався конфлікт, під час якого пролунали постріли з невстановленої зброї.

"Нині вживають заходів щодо встановлення місцезнаходження та затримання всіх учасників конфлікту. За цим фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Введено оперативний план "Сирена", - інформують у поліції.

У суботу прес-служба Одеської поліції повідомляла, що внаслідок інциденту постраждали чотири людини: троє загинуло, одного доправлено до медичного закладу у важкому стані".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА