12:56 09.11.2015

Один прикордонник загинув, ще шестеро постраждали в ДТП в зоні АТО

1 хв читати

В Донецькій області в неділю зміна загону прикордонників, що прямувала в контрольний пункт "Георгіївка" для несення служби, перекинулася на службовому автомобілі "Кугуар", унаслідок чого один з прикордонників загинув, ще 6 військовослужбовців дістали травм різного ступеня тяжкості.

Як повідомляє в понеділок прес-служба Держприкордонслужби України, трагедія сталася неподалік н.п. Курахівка. Під час руху транспортний засіб злетів у кювет і перекинувся.

"На місці події загинув старший прапорщик Ігор Нешко. Інші прикордонники доставлені в Красноармійську і Селидівську лікарні з різними травмами. Усім їм надають необхідну допомогу", - зазначено в повідомленні.

Зараз керівництво прикордонного відомства призначило спеціальне службове розслідування для з'ясування всіх обставин трагедії.

"Державна прикордонна служба України висловлює співчуття дружині і рідним трагічно загиблого прикордонника Ігоря Нешка. Пам'ять про завжди відповідального і усміхненого військовослужбовця навіки залишиться в серцях усіх охоронців кордону, особливо товаришів по службі, з якими він пліч-о-пліч захищав рідну Батьківщину в зоні проведення АТО. В середу українського захисника перевезуть в Чернігів, де проведуть в останню дорогу", - написали в Держприкордонслужбі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Інформатора воєнної розвідки РФ, який шпигував за артилерією ЗСУ, засуджено до 11 років в'язниці

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА