09:04 14.11.2015

На борту гелікоптера, що зазнав аварії в Словаччині, перебували двоє громадян України, четверо вихідців із країн південно-східної Азії

2 хв читати
На борту гелікоптера, що зазнав аварії в Словаччині, перебували двоє громадян України, четверо вихідців із країн південно-східної Азії

На борту вертольота Мі-2, що зазнав аварії в Словаччині, перебували двоє громадян України і четверо вихідців із країн південно-східної Азії, заявляє Державна прикордонна служба.

"Унаслідок пошукових дій сьогодні на території Словаччини у 35 кілометрах від кордону було виявлено цивільний вертоліт "Мі-2", який зазнав аварії. На борту літального апарату перебували двоє громадян України, четверо вихідців із країн південно-східної Азії, серед них дві жінки. Ймовірно, цей вертоліт використовувався зловмисниками для переправлення незаконних мігрантів. Уточнення обставин аварії триває", - зазначено в заяві Держприкордонслужби України з приводу аварії на території Словаччини вертольота, яке поширила прес-служба відомства в п'ятницю.

Як повідомляється, український прикордонний загін зафіксував проліт невпізнаного літального апарату ще вночі в середу, 11 листопада.

"Вночі 11 листопада близько 4:00 ранку в напрямку населених пунктів Ужгород (Україна) - Вишнє-Нємецьке (Словаччина) прикордонний загін в умовах складної видимості на слух зафіксував шум двигуна невпізнаного літального апарата. Цю інформацію одразу ж було передана підрозділам Збройних сил України та колегам зі Словаччини", - повідомляється в заяві.

Як зазначається, одразу ж був організований пошук можливого місця зльоту і посадки літального апарату по обидві боки кордону.

Як повідомив раніше в п'ятницю словацький портал noviny.sk, біля села Стретавка на сході Словаччини впав український вертоліт Мі-2 радянського виробництва. За попередньою інформацією, загинули шестеро осіб.

У свою чергу спікер Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов заявив, що вертоліт не належить ЗС України.

Водночас, як повідомив перший секретар посольства України в Словаччині Ігор Крачковський, п'ятеро з шести загиблих при катастрофі українського вертольота на сході Словаччини, ймовірно, є нелегальними мігрантами.

Еще по теме

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

Ворог обстріляв із артилерії Куцурубську громаду Миколаївської області

Генштаб ЗС України: На фронті було 104 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку відбито 27 атак противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 13 ракетних та 56 авіаударів

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 11 районах скупчення сил противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА