12:52 14.11.2015

Держмитслужба України посилила контроль у пунктах пропуску вздовж всього кордону

1 хв читати
Держмитслужба України посилила контроль у пунктах пропуску вздовж всього кордону

Державна прикордонна служба України посилила контроль у пунктах пропуску уздовж лінії держкордону після терактів у Парижі, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі відомства.

"Держприкордонслужба посилила контроль у пунктах пропуску, особливу увагу приділяють громадянам – вихідцям із країн зони ризику. Збільшено кількість прикордонних нарядів за межами пунктів пропуску", - повідомив агентству спікер прикордонного відомства Олег Слободян.

Він також поінформував, що скоординовано взаємодію Держприкордонслужби з правоохоронними органами України для посилення контролю в прикордонних районах. "Посилено роботу прикордонних підрозділів у всій країні", - наголосив О.Слободян.

Крім того, як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" фахівці авіаринку, в аеропортах України може бути посилено контроль, зокрема, під час перевірок багажу, на вході в аеропорти (посилення чутливості сканнерів).

Між тим, головний аеропорт України "Бориспіль" ще влітку 2014 року у зв'язку з подіями на сході країни посилив рівень контролю безпеки до так званого жовтого рівня.

Як повідомлялося, президент України Петро Порошенко у зв'язку з терактами в Парижі провів у суботу нараду з силовиками, на якій дав завдання посилити заходи безпеки в місцях скупчення людей і ввести спеціальний режим на кордоні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА