15:33 14.11.2015

Посилено охорону стадіону у Львові, матч на якому відвідають президенти України та Словенії

2 хв читати
Посилено охорону стадіону у Львові, матч на якому відвідають президенти України та Словенії

Охорону стадіону "Арена Львів", де в суботу відбудеться перший матч плей-офф кваліфікації чемпіонату Європи-2016 між національними збірними України та Словенії, посилено через теракти в Парижі.

Як повідомляє прес-служба президента України, у суботу на нараді у глави держави керівник Національної поліції Хатія Деканоїдзе зазначила, що посилено охорону цього стадіону у Львові.

У свою чергу тимчасовий виконувач обов'язків керівника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія звернувся до львів'ян та гостей міста з проханням бути обережними та толерантними.

"Сьогодні в нашому місті відбудеться надзвичайно важливий для збірної України футбольний матч, на якому будуть присутні президент України Петро Порошенко і президент Словенії Борут Пахор, а також понад 34 тисячі вболівальників. Від імені всіх поліцейських Львівській області я звертаюся до вас з проханням бути свідомими, толерантними, виваженими і ввічливими", - йдеться у зверненні Д.Загарії, розміщеному на сайті ГУ Національної поліції у Львівській області.

За його даними, в суботу охорону громадського порядку в місті забезпечує понад тисячі поліцейських. "До кожного з них ви можете звернутися зі своєю проблемою, а також у разі, якщо допомога потрібна комусь іншому. Також до ваших послуг оперативна лінія 102. Повідомляйте про виявлені підозрілі або небезпечні предмети, про правопорушення, свідками яких ви стали. Реакція правоохоронців буде миттєвою", - наголосив Д.Загарія.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА