18:00 17.11.2015

Членів тервиборчкому в Кривому Розі евакуювали через повідомлення про мінування

1 хв читати
Членів тервиборчкому в Кривому Розі евакуювали через повідомлення про мінування

Територіальна виборча комісія в м. Кривий Ріг (Дніпропетровська обл.) у вівторок намагалася ухвалити рішення про обрання депутатів міської ради. У цей час надійшло повідомлення про мінування будівлі, повідомляє партія "Об'єднання "Самопоміч".

"Територіальна виборча комісія, яка розпочала своє засідання на три години раніше, ніж було заплановано, спробувала ухвалити рішення про обрання депутатів міської ради. Проте коли голосів членів ТВК для цього рішення не знайшлось, надійшло повідомлення про мінування будівлі", - йдеться в повідомленні "Самопомочі" на сторінці у Facebook у вівторок.

Інформації від правоохоронців із цього приводу поки що немає.

У мікроблозі у Twitter "Громадське ТБ Дніпро" повідомляється: "Кривий Ріг: ТВК вивели з приміщення міськвиконкому через анонімний дзвінок про мінування".

Тервиборчком, зокрема, мав розглянути скарги кандидата на посаду мера Кривого Рогу від "Самопомочі" Юрія Милобога на порушення під час виборчого процесу.

Як повідомлялося, кандидат від "Опозиційного блоку" Юрій Вілкул переміг у другому турі виборів міського голови Кривого Рогу (Дніпропетровська обл.), про що свідчать дані, оприлюднені на сайті Центральної виборчої комісії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА