10:54 19.11.2015

НТКУ спільно з телеканалом "СТБ" проведуть національний відбір учасника від України на Євробачення-2016

1 хв читати
НТКУ спільно з телеканалом "СТБ" проведуть національний відбір учасника від України на Євробачення-2016

Національна телекомпанія України (телеканал UA.Перший) спільно з телеканалом "СТБ" проведуть національний відбір учасника від України на щорічний міжнародний пісенний конкурс Євробачення, що відбудеться в травні 2016 року в Швеції, повідомляється на офіційній сторінці медіагрупи Starlightmedia, до якої входить "СТБ", у соцмережі Facebook.

Як наголошується в повідомленні, "СТБ" проведе всеукраїнські кастинги, здійснить постановки номерів всім учасникам фіналу відбору, а також візьме на себе частину фінансових витрат, пов'язаних з організацією поїздки українського фіналіста на пісенний конкурс у Стокгольм.

У "СТБ" вважають, що голосування за допомогою телефону за учасників в рамках національного відбору має бути безкоштовним і розраховують на "готовність до такого партнерства з боку мобільних операторів України".

Кастинги учасників триватимуть з 5 до 20 грудня в Запоріжжі, Харкові, Одесі, Львові, Дніпропетровську та Києві. Також можна буде завантажити свою заявку з відео на сайт "СТБ".

Як повідомлялося, раніше генеральний директор анонсував, що Україна братиме участь у популярному пісенному конкурсі в наступному році. У 2015 році Україна не брала участі в конкурсі, оскільки НТКУ, яка є членом Європейського мовного союзу (організатор конкурсу - ІФ), прийняла відповідне рішення з урахуванням політичної та економічної ситуації в країні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА