10:55 19.11.2015

Аваков назвав неправдивими заяви Лещенка про нібито прослуховування нардепа співробітниками МВС

2 хв читати
Аваков назвав неправдивими заяви Лещенка про нібито прослуховування нардепа співробітниками МВС

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков назвав брехнею слова народного депутата з фракції "Блок Петра Порошенка" Сергія Лещенка про нібито його прослуховування співробітниками МВС за наказом глави відомства.

"Брехня Лещенко, що Аваков і МВС його прослуховують - параноя чи фас від його наймача Григоришина, справи якого веде МВС? З'ясуємо в суді", - написав А. Аваков у своєму акаунті в "Твіттері" в середу пізно ввечері.

Раніше народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Лещенко заявив, що А. Аваков та народний депутат з фракції "Народний фронт" Микола Мартиненко стоять за організацією стеження за ним.

"Я відчуваю, що перебуваю під незаконним стеженням з боку правоохоронних органів, зокрема прослуховування мобільних телефонів. Збір інформації відносно мене з метою з'ясування джерел моєї інформації, а також подальшої дискредитації, якщо їх цікавитимуть подальші дії тієї кампанії, яку вони замислили", - розповів С. Лещенко в інтерв'ю виданню Deutsche Welle, яке було опубліковано в середу.

На запитання журналіста про те, хто може стояти за організацією такого стеження, нардеп відповів: "Це робить Аваков і депутат Мартиненко, обидва вони стали фігурантами публікації в останні місяці і вони об'єднали зусилля і, зокрема, працюють щожо мене зараз. А технічну функцію виконує МВС".

На думку С. Лещенка, А. Авакова і М. Мартиненка здійснюють спроби нівелювати його викриття у кримінальній справі щодо М.Мартиненка в Швейцарії, щодо його зловживань в урановій і титановій галузях, і щодо переведення їх однопартійцем, народним депутатом Ігорем Котвицьким $40 млн на Панаму.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстрілюють Херсон із лівого берега

Україні потрібно більше снарядів і ППО - Умєров у розмові з главою Пентагону

У Білому домі вважають за необхідне розгляд питання про допомогу Ізраїлю та Україні в Палаті представників цього тижня

Стефанчук: Україна розраховує, що завдяки мандату комісара Ради Європи будуть захищені права українців, які постраждали внаслідок російської агресії

РНБО розгляне загрози безпеці у зв'язку з роботою онлайн-казино - Зеленський

Україна запросить скликання засідання Ради "Україна - НАТО" щодо захисту неба та постачання озброєння - Зеленський

Українська авіація завдала ударів по п’яти районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали двох ракетних і 43 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу відбулося 50 бойових зіткнень

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА