09:45 20.11.2015

Знайдено тіло ще одного загиблого пасажира катера "Іволга", кількість жертв збільшилася до 20

1 хв читати
Знайдено тіло ще одного загиблого пасажира катера "Іволга", кількість жертв збільшилася до 20

Під час проведення пошукових робіт у Білгород-Дністровському районі Одеської області було знайдено тіло чоловіка, пасажира катера "Іволга", який значився у списку зниклих безвісти, повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України в Одеській області.

"19 листопада об 11:36 надійшло повідомлення про те, що в смт Затока в Дністровському лимані, на відстані 150 м від берега знайдено тіло людини. Прибувши на місце події, рятувальники спустили на воду гумовий човен, обстежили очеретяні зарості, де побачили тіло загиблого чоловіка. Як було встановлено пізніше, чоловік перебував на судні "Іволга" на момент аварії", - йдеться в повідомленні.

Таким чином, кількість загиблих унаслідок трагедії становить 20 осіб, зазначають в облуправління ДСНС. Пошукові роботи тривають.

Як повідомлялося, 17 жовтня в Затоці Одеської області затонув катер "Іволга". Врятувати вдалося 22 людини, одразу було знайдено тіла 14 загиблих, після підняття судна було виявлено тіла ще двох. 4 листопада віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко повідомив про 19 загиблих унаслідок аварії і про трьох зниклих безвісти.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА