16:48 23.11.2015

"Укрзалізниця" до кінця листопада оновить один із найбільших залізничних мостів на Прикарпатті

1 хв читати
"Укрзалізниця" до кінця листопада оновить один із найбільших залізничних мостів на Прикарпатті

Львівська залізниця проводить ремонтні роботи на перегоні Ямниця – Єзупіль на залізничному мості через Дністер, що складається з п'яти прогонових будов, загальною довжиною 307 метрів.

Як повідомила прес-служба львівської залізниці, залізничники замінюють дерев'яні шпали на бетонні плити, а після укладання безбаластного мостового полотна планується укласти безстикові колії.

"Капремонт із застосуванням безбаластного мостового полотна – це вигідна інвестиція. Термін його експлуатації – близько 50 років, а дерев'яні бруси потрібно повністю замінювати в середньому кожні 15 років. Крім того, дистанції колії після реконструкції буде значно простіше обслуговувати, меншими зусиллями і кількістю залучених працівників", - процитовано в повідомленні мостового майстра Івано-Франківської дистанції колії львівської залізниці Феодосія Костюка.

Ремонт заплановано завершити до кінця листопада, а влітку наступного року на цьому об'єкті заплановано фарбування металевого каркаса.

"Після затвердження фінансового плану, а, отже, і активізації поставок на залізниці запасних частин і матеріалів для проведення робіт, колійники Львівської залізниці виконують роботи із ремонту колії та штучних споруд. Уже завершено капітальний ремонт шести мостів, ще 11 – у роботі.

Львівська залізниця пролягає в південно-західній частині України на території шести областей: Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської, Чернівецької, Вінницької, Волинської.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Військові РФ обстріляли електроенергетичний і газовий об'єкти у двох областях - Міненерго

Росія не застосовує сучасних агротехнологій на окупованих територіях, що позначається на світовому балансі зерна, - Мінагрополітики

У Румунії автобус із 57 українцями потрапив у ДТП, 15 осіб постраждали - ЗМІ

Окупанти обстріляли за добу 13 прикордонних сіл у Чернігівській і Сумській областях, про жертви не повідомляють - ОК "Північ"

Порушників мовного законодавства на бізнес-заході в Одесі буде покарано - мовний омбудсмен

Окупанти чотири рази обстріляли міста і села Донеччини за добу, поранені 10 мирних жителів - обладміністрація

Положення мовного закону про мову місцевих друкованих медіа набуває чинності з 16 липня 2024 року - мовний омбудсмен

За добу на Харківщині троє постраждалих унаслідок ворожих обстрілів - Синєгубов

Окупанти завдали близько 350 ударів по Запорізькій області, є руйнування

Сили оборони за добу ліквідували 1080 окупантів - Генштаб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА