12:16 24.11.2015

Відсторонено від посади ректора МАУП, який став учасником резонансного ДТП

1 хв читати
Відсторонено від посади ректора МАУП, який став учасником резонансного ДТП

Міжрегіональна академія управління персоналом (МАУП) з 23 листопада тимчасово відсторонила від виконання повноважень ректора екс-заступника глави МВС генерал-полковника міліції у відставці Анатолія Подоляку, що став учасником резонансного ДТП у Києві.

Згідно з офіційною інформацією вишу, тимчасово виконувачем обов'язків ректора призначено першого проректора Володимира Ярового.

А. Подоляка пропрацював на посаді ректора МАУП чотири роки і п'ять місяців, володіє часткою в статутному капіталі ПРАТ "ВНЗ "МАУП" у розмірі 1%.

Як повідомлялося, прокуратура Голосіївського району Києва здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом ДТП з участю А. Подоляки поза 1 ч. ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

За інформацією ЗМІ, керований А. Подолякой позашляховик виїхав на зустрічну смугу і протаранив легковик, постраждалі відбулися легкими тілесними ушкодженнями. Після зіткнення А. Подоляка намагався втекти з місця події, однак був затриманий очевидцями ДТП. За інформацією патрульних, які прибули на місце події, у генерала були ознаки алкогольного сп'яніння, але він відмовився проходити відповідний тест.

Член колегії МВС, народний депутат Антон Геращенко раніше заявив, що взяв під свій контроль розслідування обставин ДТП за участю А. Подоляки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА