16:10 24.11.2015

Парубій про збитий турецькими винищувачами російський літак: Світ почав говорити з Кремлем єдиною зрозумілою йому мовою

1 хв читати
Парубій про збитий турецькими винищувачами російський літак: Світ почав говорити з Кремлем єдиною зрозумілою йому мовою

Перший заступник голови Верховної Ради, співголова міжпарламентської ради Україна-НАТО Андрій Парубій вважає, що Туреччина адекватно відреагувала на порушення свого повітряного простору російським військовим літаком Су-24.

"Сьогодні авіація країни НАТО збила російський фронтовий бомбардувальник Су-24. Попередження закінчилися. Історія про "заблудився" не пройшла. Світ почав говорити з Кремлем єдиною зрозумілою для них мовою", - написав А.Парубій на сторінці у Facebook щодо збитого турецькими ВПС російського військового літака.

Він нагадав, що Україна попереджала цивілізований світ: "Кремль розуміє лише мову сили". "Я завжди наголошував, що Кремль зупиниться лише там, де його зупинять. І це зробили тисячі наших хлопців на Східному фронті, давши по зубах окупанту. На жаль, ціною життів кращих синів України", - додав перший віце-спікер парламенту.

На думку А.Парубія, Туреччина це зрозуміла. "Після неодноразових попереджень, вторгнення російської авіації у повітряний простір не припинялися. І тому F-16 заговорив мовою, яку розуміє Кремль", - пише він.

У цьому питанні він навів порівняння: "Одне діло бомбити мирні сирійські міста й вбивати жінок та дітей, інша справа - спробувати лише наблизитися до повітряного простору НАТО".

Підсумовуючи А.Парубій зазначив: "Україна має бути в НАТО".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА