17:19 24.11.2015

Президент України має намір ініціювати посилення незалежності НКЦПФР

1 хв читати
Президент України має намір ініціювати посилення незалежності НКЦПФР

Президент України Петро Порошенко має намір найближчим часом виступити із законодавчими ініціативами для посилення незалежності регулятора ринку цінних паперів.

Як повідомляється на веб-сайті глави держави, про це він сказав на зустрічі з генеральним секретарем Міжнародної організації регуляторів ринків цінних паперів (IOSCO) Девідом Райтом, яка відбулася у вівторок за участю голови Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку України (НКЦПФР) Тимура Хромаєва.

"Приєднання Нацкомісії до IOSCO - надзвичайно важливий крок для розвитку ринку капіталу в Україні", - наголосив П.Порошенко.

За словами глави держави, Меморандум про взаєморозуміння щодо консультування та співробітництва і обміну інформацією, а також прийняття законодавчих змін дозволять забезпечити ефективне регулювання ринку цінних паперів та виявлення практики зловживань.

Як зазначено в повідомленні, під час зустрічі президент відзначив зростаючу роль Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку України.

У свою чергу Д.Райт наголосив, що ухвалення закону про ринок цінних паперів і приєднання України до IOSCO є важливим тестом на шляху реформ ринку капіталу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА