17:41 24.11.2015

Юрист подав позов про визнання незаконним наказу щодо призначення Марушевської головою Одеської митниці

2 хв читати
Юрист подав позов про визнання незаконним наказу щодо призначення Марушевської головою Одеської митниці

Одеський юрист та адвокат Денис Кешкентій подав позов до суду про визнання незаконним наказу Державної фіскальної служби України (ДФС) про призначення екс-заступника голови Одеської обладміністрації Юлії Марушевської керівником Одеської митниці.

"Подав позов про визнання незаконним та скасування наказу ДФС про призначення начальником Одеської митниці Ю.Марушевської. У найближчі години приймуть позов і призначать дату засідання. Подивимося, як знає закони "команда реформаторів". З нетерпінням чекаю на всякі польові прес-конференції, який я негідник і не люблю реформи, що здійснюються безграмотними популістами", - написав він на своїй сторінці у Facebook у вівторок.

Йдеться про наказ №3285-О від 19 жовтня 2015 року, який підписав глава Державної фіскальної служби Роман Насіров.

Водночас Д.Кешкентій не пояснив, що саме він вважає незаконним у наказі.

Як повідомлялося, наприкінці серпня цього року керівник Одеської митниці Владислав Ракша під тиском громадськості на чолі з депутатами Верховної Ради від фракції Радикальної партії написав заяву про звільнення за власним бажанням. 28 серпня ДФС оголосила конкурс на заміщення посади голови Одеської митниці, в якому взяли участь 74 людини, зокрема Д.Кешкентій. Проте конкурс не завершився. 16 жовтня про призначення Ю.Марушевської головою Одеської митниці заявив під час свого візиту до Одеси президент України Петро Порошенко.

Ю.Марушевська народилася 2 жовтня 1989 року в селі Щербани Миколаївської області. Закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

З червня по вересень 2015 року була директором Агентства інвестицій та розвитку - структурного підрозділу Одеської обладміністрації, 9 вересня стала заступником голови Одеської ОДА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА