09:54 25.11.2015

Громадські діячі Слов'янська розповіли Жебрівському про тиск новообраного мера на начальника міськвідділу освіти, що провадить патріотичну роботу

2 хв читати
Громадські діячі Слов'янська розповіли Жебрівському про тиск новообраного мера на начальника міськвідділу освіти, що провадить патріотичну роботу

Представники громадських організацій Слов'янська під час зустрічі з головою Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павлом Жебрівським заявили про тиск, який чинить новообраний мер Вадим Лях на начальника міського відділу освіти.

"Новообраний мер міста Слов'янська Вадим Лях чинить тиск і заважає роботі начальника міського відділу освіти Вадима Овчаренка, який намагається всіляко зміцнювати патріотичну складову мешканців міста", - передає думку представників громадських організацій прес-служба Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

Як повідомляє прес-служба адміністрації, в зустрічі з П.Жебрівським брали участь представники організацій "Просвіта" ім. Т.Шевченка, "Справедливість та розвиток товариства", "Гуртом Слов'янськ", "Молодь гуртом", "Слов'янська січ" та інші.

Коментуючи висловлювання громадських діячів, П.Жебрівський зазначив, що є закон про місцеве самоврядування та про повноваження керівника військово-цивільної адміністрації, "тому наказувати Вадиму Ляху він не має права".

"Прямих вказівок я давати не маю, бо це виходить за межі моїх повноважень і може бути сприйнято як тиск на місцеве самоврядування. Свою точку зору, безумовно, я висловлю і задекларую. Я думаю, що в нас буде зустріч з паном Ляхом на цю тему", - пояснив голова області.

На зустрічі також обговорювали питання тарифів на послуги ЖКГ, корупцію в органах влади та розвиток національно-патріотичного виховання в області.

П.Жебрівський вислухав думки громадських діячів і пообіцяв ознайомитися з наданими документами, надати людям посильну допомогу і поговорити з мером Слов'янська, поінформували в адміністрації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

Сили оборони ліквідували 1124 окупанта, а також три засоби ППО противника

Уночі атаковано чотири теплоелектростанції із серйозним пошкодженням обладнання

На фронті за добу було 94 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку ЗС України відбили 29 атак

Атаковані об'єкти енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях

Армія РФ за добу завдала 12 ракетних та 76 авіаційних ударів по території України

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по Запорізькій області, є руйнування

Влада КНР має намір виплачувати населенню до $1,4 тис. при заміні старих машин на електромобілі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА