10:15 25.11.2015

Заступник міністра оборони України Гусєв написав заяву про відставку

1 хв читати
Заступник міністра оборони України Гусєв написав заяву про відставку

Заступник міністра оборони України Юрій Гусєв написав заяву про відставку і передав її главі Міноборони Степану Полтораку.

"Учора (23 листопада - ІФ) прийняв рішення написати заяву на звільнення, яку вчора я віддав Міністру оборони України, в команді якого дуже приємно та почесно працювати у складний для держави час. Тепер мою долю має вирішити він", - написав Ю.Гусєв на своїй сторінці у Facebook у вівторок.

За словами заступника міністра, стосовно його особисто та офісу реформ Міноборони розпочалася інформаційна атака.

"Мені відомо, що це лише початок різного роду публікацій та повідомлень, які дискредитують мене особисто та ті справи, які ми робимо в МО! За наявною у мене інформацією, планується розширена прес-конференція, на якій, у тому числі, мене будуть звинувачувати у тому, що я причетний до корупційних схем щодо Євро-2012 та фірми моєї дружини витісняють виробників та отримують контракти в МО. Офіційно заявляю, що до організації проведення Євро-2012 я не мав ні в уряді Тимошенко (прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко в 2005 році - ІФ), ні в інших урядах жодного відношення", - написав Ю.Гусєв.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА