11:13 25.11.2015

Франція готова допомогти Україні в реформуванні закладів освіти з підготовки держслужбовців - Зубко

1 хв читати
Франція готова допомогти Україні в реформуванні закладів освіти з підготовки держслужбовців - Зубко

Франція запропонувала Україні допомогти в реформуванні закладів освіти з підготовки державних службовців, заявив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

Як повідомила в середу прес-служба віце-прем'єра, Г.Зубко під час робочої поїздки до Франції обговорив із міністром з питань децентралізації та державної служби Франції Маріліз Лебраншу питання реформи державної служби України та посилення співробітництва у напрямі децентралізації та організації регіональної влади.

"Франція запропонувала свою допомогу у проведені реформування українських закладів освіти, які здійснюють підготовку державних службовців", - повідомив Г.Зубко.

За його словами, Франція готова надати Україні модульні програми для підготовки службовців і в органах державної служби, і в органах місцевого самоврядування.

"Наші французькі партнери також запропонували допомогу в розвитку програми з підготовки міських голів - Школи мерів", - додав віце-прем'єр.

За словами Г.Зубка, незабаром до Києва приїде група французьких експертів, які співпрацюватимуть із Мінрегіоном у розробленні та імплементації закону про префектів. Крім того, український уряд розраховує на участь та активну допомогу в цьому процесі з боку Національної школи адміністрації при прем'єр-міністрі Франції (ENA).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА