15:59 26.11.2015

Економічний підйом в Україні у кращому разі розпочнеться восени-2016 - експерти

1 хв читати
Економічний підйом в Україні у кращому разі розпочнеться восени-2016 - експерти

Початок підйому в економіці України з урахуванням темпів реалізовуваних у країні реформ у кращому разі слід очікувати восени 2016 року, вважає керуючий партнер інвестиційної компанії Capital Times Ерік Найман.

"На жаль, я не чекаю в 2016 році якогось значного зростання в економіці України: вона упустила шанс на реформи у 2015 році, відповідно у кращому разі економічний підйом розпочнеться восени 2016 року", - сказав він під час Форуму у сфері нерухомості країн Східної Європи та Азії у рамках присудження відповідної премії в Києві в четвер.

За оцінкою Е.Наймана, у гіршому разі початок підйому в українській економіці слід чекати в 2017 році.

"У найгіршому разі на Україну чекає нова реструктуризація, тільки тепер уже боргів перед МВФ у 2018 році", - додав він.

За словами Е.Наймана, економічний розвиток країни залежить від темпів здійснюваних реформ, які поки що відсутні в судовій владі та прокуратурі.

"На жаль, фіскальна логіка Міністерства фінансів не залишає бізнесу великих сподівань на пом'якшення податків, а значить, не можна очікувати значного припливу іноземних інвестицій", - додав він.

Водночас, за оцінкою Е.Наймана, рівень корупції в Україні на сьогодні все ж трохи знизився, проте кардинальних змін поки що не відбулося.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА