11:18 02.12.2015

В Артемівську після капремонту відкрито реанімаційне відділення райлікарні та два дитячі садки

1 хв читати

У місті Артемівську Донецької області у вівторок відбулося відкриття реанімаційного відділення центральної районної лікарні після капітального ремонту, зробленого за рахунок коштів держбюджету, повідомляє прес-служба обласної військово-цивільної адміністрації.

За інформацією обласної влади, на проведення ремонтних робіт було витрачено близько 4,2 млн грн із держбюджету. "У відділенні анестезіології та інтенсивної терапії встановлено пластикові вікна та двері, замінено системи опалення та водопостачання, електромережі, виконано внутрішні оздоблювальні роботи. Медичне, технологічне обладнання, меблі та інструментарій придбали за спонсорські кошти на суму 5,2 млн грн. Ще 750 тис. грн на встановлення сучасної апаратури надійшло з обласного бюджету",- йдеться в повідомленні.

За даними обласної влади, з квітня 2014 року Артемівська райлікарня надає цілодобову спеціалізовану медичну допомогу постраждалим у зоні АТО, і військовим, і цивільним, з вогнепальними та мінно-вибуховими пораненнями, виконує функції мобільного госпіталю та є лікувальним закладом, найбільш наближеним до лінії фронту. За період АТО в умовах стаціонару і в травмпункті лікарі надали допомогу 5,5 тис. людей, постраждалих унаслідок бойових дій.

У вівторок в Артемівську також після капітального ремонту за рахунок державного бюджету відкрито два дитячі садки: "Світлячок" та "Ведмежатко". "У дошкільних закладах здійснили роботи з утеплення, заміни вікон, відремонтували ігрові павільйони, облаштували території", - розповіли в прес-службі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА