20:41 02.12.2015

"Укрзалізниця" запропонувала щодоби понад 90 тис. місць у потягах на пікові 29 і 30 грудня

2 хв читати
"Укрзалізниця" запропонувала щодоби понад 90 тис. місць у потягах на пікові 29 і 30 грудня

Київ. 2 грудня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - ПАТ "Укрзалізниця" констатує щорічну тенденцію великого попиту 29 і 30 грудня на поїздки залізницею, загалом на ці дати щодоби пропонує понад 90 тис. місць у потягах, що вирушають з усіх регіонів України.

Як повідомила прес-служба "Укрзалізниці", в найбільш популярному західному напрямку на 29 грудня запропоновано 24,3 тис. місць у вільному продажі, залишається понад 8,5 тис. (35%); на 30 грудня пропозиція становить близько 26,5 тис. місць, із яких у продажу є 9 тис. (34%).

У напрямку Одеси на 29 грудня запропоновано 8,6 тис. місць, із них у продажу доступні 6,3 тис. (73%). На 30 грудня запропоновано 7 тис. місць, 3,8 тис. місць ще є у продажу (54%).

В азовському напрямку на передсвяткові два дні пропозиція місць у потягах з усіх регіонів України становила близько 4,2 тис. місць, із них у продажу залишається близько 3 тис. (71%).

"Оскільки ресурси залізниць для забезпечення перевезень обмежені як наявним парком рухомого складу, так і пропускною спроможністю залізниць, повністю задовольнити попит усіх пасажирів на перевезення 29-30 грудня неможливо. Тому залізничники пропонують пасажирам завчасно планувати свої поїздки й вирушати в поїздки в інші дні, наприклад, з 25 до 28 грудня, на які є достатня кількість місць", - зазначає "Укрзалізниця".

Традиційно значно менший попит мають потяги, які вирушають у рейси 31 грудня, незважаючи на те, що квитки на пасажирські потяги на цей день реалізуються зі знижкою 30%.

"Укрзалізниця постійно аналізує попит пасажирів на перевезення і відповідно до нього призначає додаткові потяги, збільшує періодичність курсування цілорічних потягів", - зазначає ПАТ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Мінкультури розробило порядок визначення меж історичних ареалів у населених пунктах

Росіяни обстріляли Нікопольський район, пошкоджено інфраструктурний об'єкт - голова ОВА

Україна продовжує виступати за створення окремого міжнародного трибуналу, який мав би мандат на подолання імунітету лідерів країни-агресора - Мудра

Росіяни за 2023 рік використовували на виробництвах західні верстати та їхні запчастини на $355 млн - Єрмак

Затримано громадянина Польщі, який пропонував російським спецслужбам замах на президента України

З окупації вдалося повернути двох підлітків, позбавлених батьківського піклування, - Херсонська ОВА

Засідання Ради Україна-НАТО відбудеться 19 квітня у віртуальному форматі

Очільника "Російської громади Полтавщини" засуджено до 15 років в'язниці

У Дніпровському районі рятувальники ліквідували пожежі, спричинені ракетною атакою

У Києві на Подільському мостовому переході триває облаштування конструкцій тунелів метрополітену

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА