14:26 03.12.2015

Новий дизель-поїзд КВБЗ з 13 грудня курсуватиме також за маршрутом Львів – Івано-Франківськ

2 хв читати
Новий дизель-поїзд КВБЗ з 13 грудня курсуватиме також за маршрутом Львів – Івано-Франківськ

Львівська залізниця (ЛЗ) 4 грудня, відкриває продаж квитків на новий регіональний експрес №704/703 сполученням Львів – Івано-Франківськ – Львів.

Як повідомила прес-служба львівської залізниці, поїзд почне курсувати із введенням нового графіка руху поїздів на 2015/2016 роки – в неділю, 13 грудня, складом дизель-поїзда серії ДПКр-2 виробництва Крюківського вагонобудівного заводу.

Регіональний експрес курсуватиме чотири дні на тиждень: у п'ятницю, суботу, неділю і понеділок, відстань між кінцевими станціями – 140 км – долатиме за одну годину 45 хвилин.

Зі Львова поїзд вирушатиме о 12:25 та прибуватиме до Івано-Франківська о 14:10. Назад відправляється о 14:32 і прибуватиме до Львова о 16:22. Проміжних зупинок на шляху слідування дизель-поїзда не передбачено. Базова вартість квитків – 111 грн.

"Графік курсування регіонального експреса №704/703 передбачає зручну пересадку для тих, хто подорожує з Києва до Івано-Франківська і навпаки, оскільки швидкісний поїзд №741 Дарниця-Трускавець прибуває у Львіві об 11:59, №742 Трускавець – Дарниця вирушатиме зі Львова о 17:30. Таким чином, пасажири зможуть подолати відстань між столицею та Івано-Франківському менш ніж за 8,5 годин.

Львівська залізниця нагадує, що у вересні за результатами конкурсних торгів вона закупила дизель-поїзд серії ДПКр-2 виробництва КВБЗ. З 5 жовтня він курсує між Львовом і Чернівцями, з 13 грудня поїзд обслуговуватиме два рейси: Львів – Чернівці – Львів і Львів – Івано-Франківськ – Львів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА