16:15 03.12.2015

Кожне третє будівництво в Україні здійснюється з порушенням - голова Держархбудінспекції

1 хв читати

Державна архітектурно-будівельна інспекція (Держархбудінспекція) України в січні-жовтні 2015 року здійснила 17,3 тис. перевірок і виявила порушення на 5,5 тис. будівельних об'єктах, повідомив голова Держархбудінспекції Олексій Кудрявцев.

"За десять місяців 2015 року ми здійснили понад 17 тис. перевірок і виявили порушення на 5,5 тис. об'єктів. Тобто, офіційна робота засвідчила: кожне третє будівництво здійснюється з порушенням", - сказав він на брифінгу в Києві в четвер.

При цьому О.Кудрявцев нагадав, що від початку 2015 року до липня діяв мораторій на перевірки юридичних і фізичних осіб-підприємців, що значно ускладнило роботу Держархбудінспекції.

За його словами, в січні-листопаді Держархбудінспекція загалом видала близько 180 тис. дозвільних документів у будівництві, з них 524 - на будівництво об'єктів IV-V категорії складності. Інші дозволи реєструвалися за так званим декларативним принципом.

Найбільшу кількість дозвільних документів у будівництві за зазначений період зареєстровано в Київській, Львівській та Івано-Франківській областях, уточнив О.Кудрявцев

За його словами, загалом протягом 2015 року в Україні введено в експлуатацію понад 400 об'єктів IV-V категорії складності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА