13:19 05.12.2015

На трьох КПВВ уздовж лінії розмежування в Донецькій області розгорнуто пункти обігріву

1 хв читати

На території Донецької області за розпорядженням голови обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського у межах контрольних пунктів в'їзду-виїзду з тимчасово окупованої території (КПВВ) відкрито санітарні пункти обігріву.

Як повідомляє прес-служба обласної ВЦА, технічне забезпечення взяла на себе Державна служба з надзвичайних ситуацій України.

"Пункти створено з метою надання медичної допомоги, забезпечення належних побутових умов і громадського правопорядку на період очікування, а також недопущення переохолодження людей під час перетину лінії розмежування", - йдеться в повідомленні.

За інформацією обласної влади, починаючи з 27 листопада у Донецькій області функціонують три пункти обігріву, що розташовані в межах КПВВ "Зайцеве" (Артемівський район), КПВВ "Гнутове" (м. Маріуполь) і КПВВ "Новотроїцьке" (Волноваський район).

"У пункти обігріву за необхідності може звернутися кожен громадянин, який потребує допомоги. Послуги надаються цілодобово", зазначили в прес-службі ОВЦА.

На сьогодні нерозгорнутим залишається пункт обігріву в межах КПВВ "Курахове" (м. Мар'їнка), його відкриють після передислокації та облаштування блокпоста на новому місці".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА