13:49 07.12.2015

Корбан потрапив до лікарні з гіпертонічним кризом

1 хв читати
Корбан потрапив до лікарні з гіпертонічним кризом

Лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана госпіталізували до медзакладу Дніпропетровська.

"Сьогодні о 3-й годині ночі Геннадія Корбана було госпіталізовано з гострим болем у грудній клітці. Адвокати викликали працівників райвідділу, і вони супроводили Корбана до медичного закладу", - написала прес-секретар партії "УКРОП" Євгенія Кравчук на сторінці у Facebook у понеділок.

Вона наголосила, що, за словами адвоката Євгена Пашка, лікарі діагностували ішемічну хворобу та гіпертонічний криз II ступеня. Нині Г.Корбан перебуває в одній із лікарень Дніпропетровська.

Як повідомлялося, Г.Корбана затримали 31 жовтня у рамках широкомасштабної спецоперації, спрямованої на ліквідацію організованого злочинного угруповання.

Пізніше захисник Г.Корбана Олексій Шевчук заявив, що його підзахисному було висунуто підозру про вчинення злочинів за трьома не пов'язаними між собою статтями КК: ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) і ст. 255 (створення організованої злочинної організації).

2 листопада суд у Чернігові розпочав засідання з обрання запобіжного заходу для Г.Корбана, але рішення не було ухвалено до ранку 3 листопада, тобто після закінчення 72 годин тримання під вартою. Г.Корбана відпустили й одразу затримали у зв'язку з новими обвинуваченнями.

6 листопада Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід Г.Корбану у вигляді домашнього арешту до 31 грудня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА