13:30 08.12.2015

У Дніпропетровській області викрили схему розкрадання 5,6 млн грн держкоштів, виділених на ремонт шкіл та дитсадків - СБУ

1 хв читати
У Дніпропетровській області викрили схему розкрадання 5,6 млн грн держкоштів, виділених на ремонт шкіл та дитсадків - СБУ

У Дніпропетровській області співробітники Служби безпеки України розкрили розкрадання 5,6 млн грн державних коштів, виділених на ремонт шкіл та дитсадків, повідомляє прес-центр СБУ.

"Співробітники Служби безпеки України викрили у Дніпропетровській області механізм розкрадання бюджетних коштів, виділених на ремонт шкіл і дитячих садків регіону", - йдеться в повідомленні.

У СБУ повідомили, що протягом 2015 року в Дніпропетровській області відбулася низка тендерів на проведення робіт з ремонту шкіл і дитячих садів, переможцями яких визначили кілька приватних підприємств. Правоохоронці з'ясували, що до актів виконаних робіт бізнесмени вносили завищені дані щодо обсягів ремонтів і вартості будівельних матеріалів.

"Отримані бюджетні кошти підприємці перераховували на рахунки підконтрольних комерційних структур і знімали готівкою. Таким чином зловмисникам вдалося привласнити 5,6 млн грн з бюджету. Під час обшуків співробітники спецслужби вилучили у підприємців тіньову бухгалтерію і комп'ютери з інформацією, яка доводить здійснення угод", - розповіли в спецслужбі.

Також у відомстві зазначили, що зараз на рахунку підприємств, які були задіяні у протиправному механізмі, накладено арешт. Тривають оперативно-слідчі дії для встановлення і притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до завдання збитків державному бюджету.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Президент Європейської ради: Накази про евакуацію в "небезпечні зони" для цивільного населення Рафаха неприйнятні

12 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

У Вовчанську Харківської області залишається приблизно 300-400 жителів - поліція

Окупанти за минулий день обстріляли 10 громад Сумської області, внаслідок ракетного удару загинула жінка

Оккупанты за минувший день обстреляли 10 громад Сумской области, в результате ракетного удара погибла женщина

Українські чоловіки з посвідкою на проживання і роботою зможуть залишатися в Німеччині - Шольц

Швейцарія перемогла в "Євробаченні-2024", Україна посіла 3 місце

ШВЕЙЦАРІЯ ПЕРЕМОГЛА В "ЄВРОБАЧЕННІ-2024". УКРАЇНА ПОСІЛА 3 МІСЦЕ

Частина української делегації у фіналі "Євробачення-2024" одягнена у футболки "Free Azovstal Defenders"

До складу нацжюрі "Євробачення-2024" увійшли Alyosha, Горова, Коляденко, Томільченко і Нагорняк

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА