11:57 09.12.2015

У Краматорську знову відкрилася станція переливання крові, відремонтована за підтримки уряду Японії

1 хв читати
У Краматорську знову відкрилася станція переливання крові, відремонтована за підтримки уряду Японії

Станція переливання крові в Краматорську відкрилася після капітального ремонту, повідомила прес-служба Донецької обласної військово-цивільної адміністрації у вівторок увечері.

Як зазначає регіональна влада, готовність медзакладу особисто проінспектували Координатор системи ООН в Україні Ніл Вокер та в. о. заступника голови Донецької облдержадміністрації Віктор Андрусів.

"Реалізація проекту відбулася завдяки фінансовій підтримці уряду Японії через Програму розвитку ООН. У будівлі утеплили фасади, замінили вікна і двері, капітально відремонтували внутрішні приміщення, встановили енергозбережні освітлювальні прилади. Роботи тривали протягом вересня-листопада 2015 року і коштували майже 2 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Станція переливання крові розпочала свою роботу як медичний заклад 50 років тому. Як зазначили в прес-службі, на сьогодні заклад обслуговує міста Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка, Дзержинськ, Красноармійськ (зокрема військовий госпіталь), Красний Лиман, м. Артемівськ і Артемівський район, Олександрівський район, м. Слов'янськ та Слов'янський район, а також Добропільський район регіону.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА