13:06 09.12.2015

Ще 10 українських підприємств отримали дозвіл на постачання м'ясомолочної продукції до Казахстану

1 хв читати
Ще 10 українських підприємств отримали дозвіл на постачання м'ясомолочної продукції до Казахстану

Міністерство аграрної політики і продовольства повідомило про отримання дозволу з боку Міністерства сільського господарства Казахстану для 10 українських підприємств на постачання м'ясомолочної продукції.

"Розширення списку підприємств – ще одне підтвердження якості продукції українського виробництва, ми рухаємося не лише в напрямку ЄС, але і диверсифікуємо реалізацію продукції тваринництва", – повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" заступник міністра аграрної політики та продовольства з питань євроінтеграції Владислава Рутицька.

За її словами, "статус дозволено, посилено контроль" з боку Казахстану отримали: "Ічнянський завод сухого молока", Первомайський молочно-консервний комбінат", "Білогір'я-молокопродукт", "Овруцький молочно-консервний комбінат", філія "Переробний комплекс" ТОВ "Вінницька птахофабрика" та "Птахокомплекс "Губин", "Лубнимясо", "Полтавський м'ясокомбінат", компанія "Алан", компанія "Люстдорф".

Як повідомлялося, з 25 вересня Казахстан зняв обмеження на постачання молочної продукції для низки молочних підприємств України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА