10:33 10.12.2015

Влада Києва має намір демонтувати незаконно встановлений банер на будівлі Будинку профспілки

1 хв читати
Влада Києва має намір демонтувати незаконно встановлений банер на будівлі Будинку профспілки

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що рекламний банер, який встановлюють на Будинку профспілок, незаконний і має бути демонтований.

Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на В. Кличка, жодних дозволів на встановлення рекламного банера на Будинку профспілок міська влада не давала.

"Ми вже звернулися до правоохоронних органів, і КП "Київреклама" склало акт про незаконність самовільно розміщеної реклами, який направила до департаменту містобудування та архітектури. Департамент надасть припис на демонтаж реклами. Вона повинна бути прибрана", - наголосив В. Кличко.

Мер зазначив, що, враховуючи символічність будівлі, розміщення на ній будь-якої комерційної реклами видається блюзнірством і столична влада цього не допустить.

Під час Революції гідності в Будинку профспілок перебував штаб національного опору, протестувальникам надавалася медична допомога. При спробі штурму наметового містечка на Майдані, в 9-поверховому Будинку профспілок спалахнула пожежа, що тривала більше доби, загинули активісти.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА