11:13 15.12.2015

Фіндиректором "Укрзалізниці" стане фінансист із газової галузі

2 хв читати
Фіндиректором "Укрзалізниці" стане фінансист із газової галузі

Переможцем другого етапу конкурсу на заміщення посади фінансового директора ПАТ "Укрзалізниця" став Олександр Бужор, який має досвід керівництва фінансами в компаніях "Харківтрансгаз", "Укртрансгаз" і НАК "Нафтогаз України".

Згідно з прес-релізом "Укрзалізниці", відкритий відбір на посаду фіндиректора ПАТ відбувався із 27 жовтня по 23 листопада 2015 року у два етапи через велику кількість охочих взяти в ньому участь. Заявки подали 57 кандидатів, деякі з них, за даними "Укрзалізниці", входили до рейтингів найкращих фінансових директорів країни.

За результатами розгляду представлених пакетів документів, зокрема за формальними ознаками (наявність усіх документів), було визначено 14 претендентів, яких запросили на засідання постійної комісії "Укрзалізниці" з розгляду питань організаційної структури, систем управління персоналом, соціальної політики та мотивації праці.

Після першого етапу відбору претендентів на посаду фінансового директора ПАТ "Укрзалізниця" комісія винесла для розгляду на засіданні правління шість кандидатур, які мали вагомий управлінський досвід керівництва фінансовими службами великих підприємств із розгалуженою географічною холдинговою структурою, практичний досвід проведення структуризації та впровадження складних фінансових боргових зобов'язань, впровадження та координації єдиної фінансово-економічної політики.

Претенденти на розгляд правління запропонували свій план дій перших 100 днів роботи на посаді фінансового директора "Укрзалізниці".

Як повідомлялося, ПАТ "Укрзалізниця" також розпочало пошук кандидатів на низку керівних посад із метою формування нової управлінської команди. Серед таких посад - директор пасажирських перевезень і сервісу; директор з інженерно-технічного забезпечення; директор із безпеки; директор з інфраструктури; директор із вантажних перевезень та логістики; директор зі стратегічного розвитку та корпоративного управління; операційний директор; директор з персоналу та соціальної політики.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Головним пріоритетом можливого другого терміну Трампа буде якнайшвидше закінчення війни між РФ і Україною - ЗМІ

30 шкіл з усієї України стануть пілотними академічними ліцеями - Міносвіти

ГУР: 53-й обмін полоненими ще не завершився, операція триває, розраховуємо найближчим часом повідомити додаткову інформацію

На Донеччині через обстріли загинула одна людина, поранені дев'ятеро - ОВА

МЗС ОАЕ повідомило про успіх посередницьких зусиль щодо звільнення 180 полонених між РФ та Україною

Ювенальні прокурори: За два дні в Україні постраждали дев'ятеро дітей через збройну агресію РФ

Зеленський ввів у дію рішення РНБО про створення Сил безпілотних систем - указ

Окупанти обстріляли з РСЗВ Чернігівський район, пошкоджені житлові будинки - ОВА

​​​​​​​Нічні ворожі обстріли Куп'янська та Борової спровокували пожежі - Синєгубов

Війська РФ уночі вдарили балістичною ракетою по цивільній інфраструктурі Одещини

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА