16:36 17.12.2015

Активісти зірвали проведення форуму за автономію Харківщини в одному з готелів Києва

2 хв читати
Активісти зірвали проведення форуму за автономію Харківщини в одному з готелів Києва

Народний депутат з фракції "Народний фронт" Андрій Левус заявляє, що в одному з готелів у Києві планувалося проведення форуму за автономію Харківської області з назвою "За особливий регіон "Слобожанщина", проте активісти громадських організацій зірвали його.

"Сепаратисти в центрі Києва намагалися провести свій форум за автономію Харківщини. Прибічники Медведчука (лідер громадського руху "Український вибір" Віктор Медведчук - ІФ) є головними організаторами цього дійства. Наразі ветерани батальйону "Гарпун", бійці 15/14 сотень "Вільні люди", представники Громадянського корпусу "Азов", МНК (Молодіжного націоналістичного руху - ІФ), ПС ("Правого сектору" - ІФ) виставили пости біля Президент-Готелю, де мають засідати сепари. Я вже звернувся до СБУ і МВС з вимогою не допустити сепарського шабашу", - написав парламентар на своїй сторінці у Фейсбук у четвер.

Згодом А.Левус написав, що в залі готелю вивішений банер "За особливий регіон Слобожанщину". "Медведчуківські сепари вирішили розірвати країну на шматки. Патріоти блокують вхід, щоб не допустити зборища", - написав він.

У своєму посту парламентар виклав відповідну фотографію, на якій видно майже порожню актову залу, на сцені якої висить великий банер "Міжнародний форум "За особливий регіон Слобожанщину".

Ще через годину - близько 14.00 четверга, - нардеп від "Народного фронту" написав, що "сепари і наймана масовка залишають місце зборів неподалік Президент-Готелю".

"Сепарський форум за особливий регіон Слобожанщину зірвано патріотами. Тепер слово за силовиками - організаторів слід саджати у в'язниці. Залишаємо свою розвідку на місці", - написав він.

Також А.Левус написав про наявність інформаціїї про те, що організатори цього форуму в суботу готують проведення аналогічного форуму щодо Бессарабії. "Нічого в них не вийде. Сьогодні ж подав заяви до СБУ і МВС про необхідність заарештувати організаторів цих сепарських шабашів", - зробив висновок парламентар.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА