19:47 17.12.2015

Експерти СБ запропонували Києву оптимізувати 90 автобусних маршрутів для розвитку транспортної мережі

1 хв читати
Експерти СБ запропонували Києву оптимізувати 90 автобусних маршрутів для розвитку транспортної мережі

Київ. 17 грудня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Експерти Світового банку (СБ) з метою розвитку транспортної мережі міста Києва запропонували оптимізувати 90 автобусних маршрутів, змінити роботу і вид транспорту.

Як повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації, зокрема, таксомотори пропонують замінити на автобуси і тролейбуси.

"Насамперед оптимізація маршрутів транспорту відбудеться на Троєщині, на Харківському масиві, Виноградарі та в центрі міста", - зазначено в повідомленні.

За даними департаменту транспортної інфраструктури міськдержадміністрації, оскільки більшість киян користуються громадським транспортом, переміщуючись по столиці, пріоритетом розвитку міста є вдосконалення громадського транспорту, оптимізація його руху.

Актуальним також є перегляд маршрутів громадського транспорту, щоб жителі Києва змогли оптимально і комфортно користуватися громадським транспортом столиці.

На сьогодні в місті існує 72 автобусних, 45 тролейбусних, 21 трамвайний і 177 маршрутів таксомоторів.

"Слід зазначити, що оптимізація маршрутів громадського транспорту відбуватиметься поступово і обдумано. Місто має підготуватися до оптимізації, з часом докуповувати необхідні для цього автобуси, тролейбуси і трамваї або залучити до співпраці приватних перевізників", - зазначив керівник департаменту транспортної інфраструктури Олександр Козловський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА