13:12 18.12.2015

Нацагентство із запобігання корупції може не розпочати роботи до кінця року, допускають деякі представники конкурсної комісії

1 хв читати
Нацагентство із запобігання корупції може не розпочати роботи до кінця року, допускають деякі представники конкурсної комісії

Окремі представники комісії з обрання членів Національного агентства з питань запобігання корупції заявляють про спробу урядових представників комісії ввести до складу агентства керованих людей і попереджають про можливість зриву запуску роботи агентства цього року.

На брифінгу в п'ятницю в Києві член комісії від Верховної Ради Володимир Сущенко висловив думку про те, що "гра, яка відбувається в комісії, потрібна представникам урядових структур".

Прогнозуючи хід засідання комісії в п'ятницю, на якому має бути обрано ще двох членів агентства, В.Сущенко сказав: "Будуть великі складнощі... Сьогодні, я думаю, що представники владних структур пропонуватимуть пакетне голосування, що взагалі неприйнятно згідно із законом... Тобто голосувати за двох кандидатів одним підняттям руки".

"За ширмою державних і громадських інтересів (це моє внутрішнє переконання і моє припущення) намагаються ввести до складу агентства людей, які будуть в подальшому керовані", - сказав він.

У свою чергу ще один представник комісії Андрій Марусов додав: "Історія з агентством як розпочалася з відкритої спроби з боку уряду контролювати цей процес, так вона і триває".

"Якщо сьогодні не буде обрано четвертого і п'ятого членів агентства... То є велика ймовірність, що агентство не відбудеться цього року", - наголосив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог завдав два ракетних і 65 авіаударів, обстріляв понад 110 населених пунктів

Українська авіація завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу ворога - Генштаб ЗСУ

За добу на фронті відбулося 97 бойових зіткнень, ЗСУ відбили 28 атак на авдіївському напрямку - Генштаб

На Харківщині знищено ворожий розвідувальний БПЛА - ОК "Схід"

В акваторії Чорного й Азовського морів нині перебувають 5 багатоцільових російських винищувачів - літаків Су-34 і Су-35

Унаслідок обстрілів у Нікопольському районі поранено місцевого жителя - Дніпропетровська ОВА

Унаслідок ракетної атаки в Кропивницькому районі поранено чоловіка, пошкоджено об'єкти інфраструктури - ОВА

За останній місяць ворог 444 рази застосував боєприпаси з хімічними речовинами - Генштаб ЗСУ

СБУ просить українців у Великодні свята обмежити відвідування масових заходів і не піддаватися на провокації

У Красногорівці частина ворожих груп встигли зайти та сховатися на території залишків вогнетривкого заводу, вживаються всі заходи, щоб вибити ворога з н.п. - ОСУВ "Хортиця"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА