13:10 22.12.2015

Українці напередодні Нового року шукають в Інтернеті рецепт салату "Мавпа" і способи вирізати сніжинку з паперу

2 хв читати
Українці напередодні Нового року шукають в Інтернеті рецепт салату "Мавпа" і способи вирізати сніжинку з паперу

Українці почали цікавитися Новим роком ще в жовтні, а за два перші тижні грудня в пошукових системах Інтернету значилося близько 8 млн відповідних запитів, проаналізувала компанія "Яндекс.Україна".

Як повідомляється в релізі прес-служби компанії "Яндекс.Україна", кожен четвертий запит на святкову тему стосується частування. Серед них зустрічаються запитання про те, як незвично подати улюблені страви, наприклад [салат шуба в рулеті], приготувати вдома делікатеси з доступних продуктів, наприклад [червона риба з товстолобика], або фірмові десерти, зокрема [київський торт у магазині рецепт]. Зовсім мало запитів на кшалт [дієтичні рецепти на новий рік] або [вегетаріанські новорічні страви]. Запитували також про приготування [салат мавпа], оскільки 2016-й – це рік Вогняної Мавпи.

У цьому році в усіх регіонах України в рейтингу найпопулярніших новорічних страв лідирують салати. Топ-5 рецептів, які шукають українці напередодні свята, є таким: 1. Салат "Олів'є"; 2. Салат "Оселедець під шубою"; 3. Салат "Мімоза"; 4. Печінковий торт; 5. Салат "Цезар".

Кожен десятий запит мешканців України на тему свят – про сценарії і конкурси, наприклад, [сценарій на корпоратив тільки не боулінг] або [новорічний бал для випускника]. Приблизно стільки ж запитують про музику і святкові картинки – [намалювати пісню у лісі лісі темному].

Трохи менше цікавляться одягом і макіяжем, які б сподобалися Вогнянній Мавпі, а також подарунками для родичів і друзів. Далі за кількістю запитів йдуть вірші та побажання, тематичне кіно і телепередачі, святковий декор, гороскопи і питання про те, як правильно загадати бажання.

Деякі запити користувачі задають у формі запитань, наприклад, [31 грудня що за свято]. Найпопулярнішими питаннями на святкову тематику можна назвати такі: [як зробити сніжинку з паперу], [що приготувати на новий рік 2016 рецепти з фото], [куди піти в Києві на Новий рік].

Ще жителів України цікавлять прогнози на майбутній рік. Примітно, що запитів [яким буде 2016 рік для України передбачення астрологів, екстрасенсів] значно більше, ніж таких, як [що чекає Україну в 2016 році на думку експертів]. Особливо людей хвилюють фінанси: [чи правда, що у 2016 році скасують пенсії] або [який курс долара буде в 2016 році в Україні].

"Яндекс.Україна" називає також кумедні та цікаві запити: [якою зубною пастою краще малювати сніжинки на вікні], [новорічна акція купуєш один забираєш два де підвох??], [костюм на новий рік петрушка овоч], [чому говорять не чіпай це на новий рік], [фото костюма на новий рік пиріжок], [подарунок на новий рік для собаки], [знайти друга на новий рік терміново] тощо.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Дніпрі затримано жінку, яка намагалася продати свого дворічного сина за 1 млн грн

Харківського підприємця, який передавав росіянам інформацію про дислокацію Сил оборони в регіоні, засуджено до 5,5 року ув'язнення

ВР закликала міжнародні організації активізувати зусилля для звільнення українських журналістів, яких утримує РФ

На Херсонщині доправлено до лікарні жінку, яка постраждала від російського обстрілу, - ОВА

ДБР у Львові затримало військового, який за хабар обіцяв влаштувати мобілізованого до тилової частини

СБУ повідомила про підозру митрополиту Святогірської лаври, який під час літургії передав окупантам позиції ЗСУ

Пил із Сахари дістався території України – Гідрометцентр

"єЧергу" для автобусів запущено на 10 українсько-молдовських пунктах пропуску

Міноборони створило Офіс підтримки коаліцій для забезпечення системного управління військовою допомогою від партнерів

Спровоковану ворожим артобстрілом пожежу в Куп'янську ліквідовано, незважаючи на загрозу повторних обстрілів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА