15:50 25.12.2015

Центри допомоги військовослужбовцям будуть створені на базі військкоматів у 2016 році – Полторак

1 хв читати
Центри допомоги військовослужбовцям будуть створені на базі військкоматів у 2016 році – Полторак

У 2016 році в Україні замість військкоматів з'являться центри допомоги військовослужбовцям, повідомив міністр оборони Степан Полторак.

"Щодо військкоматів, то нам треба змінювати підходи. Ще з радянських часів так повелося, що з військкоматів було дуже мало хороших новин – або повістка, або повідомлення про загибель. А коли чоловік приходив до військкомату до людей, яким було абсолютно байдуже до проблем людини, що віддала своє здоров'я під час захисту Батьківщини... Тому з наступного року в цьому напрямку ми проведемо кардинальні реформи, ми створимо центри обслуговування військовослужбовців", – сказав міністр на засіданні колегії Ради реформ при Міноборони у п'ятницю в Києві.

С.Полторак наглосив, що керівники цих центрів не матимуть права піти додому, доки не вирішать проблеми військовослужбовців. "Ми також створимо центри юридичної допомоги учасникам АТО, які, повернувшись з фронту, навіть не знають, куди їм звернутися по допомогу в оформленні земельної ділянки або отриманні статусу учасника бойових дій. Це також наші плани на наступний рік", - наголосив міністр.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА