13:17 28.12.2015

Роти мотострілкових полків ЗС РФ перебувають у Комінтерновому та поблизу Заїченка - ГУР Міноборони

2 хв читати
Роти мотострілкових полків ЗС РФ перебувають у Комінтерновому та поблизу Заїченка - ГУР Міноборони

Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує, що в Комінтерновому і в районі Заїченка та Нової Таврії перебувають роти мотострілкових полків противника.

"Ситуація в зоні проведення АТО залишається складною. Встановлено, що в Комінтерновому перебуває рота 9 окремого мотострілкового полку (Новоазовськ) 1 АК Центру територіальних військ Південного військового округу ЗС РФ. Крім того, в районах Заїченко та Нова Таврія перебуває до двох рот зі складу 1 та 2 мотострілкових батальйонів полку", - йдеться в повідомленні ГУР Міноборони, розміщеному на його сайті в понеділок.

Розвідка також повідомила про втрати противника. Так, встановлено чергові втрати особового складу ЗС РФ: 25 грудня до Донецька було доставлено сім тіл загиблих і 12 поранених, що брали участь у збройних сутичках у районах Майорська та Мар’їнки.

Протягом доби зусилля противника були зосереджені на посиленні/перегрупуванні підрозділів першого ешелону 1 АК на слов'янському і донецькому напрямках; інженерному облаштуванні місцевості на слов'янському напрямку; доукомплектуванні та логістичному забезпеченні підрозділів російських військ; організації прихованого управління військами.

Крім того, ворог здійснював розвідку щодо сил АТО з використанням диверсійно-розвідувальних груп, підрозділів радіоелектронної розвідки та радіоелектронної боротьби, безпілотних літальних апаратів і літаків-розвідників ЗС РФ.

У ГУР наголосили, що представникам спеціальної моніторингової місії ОБСЄ надано інформацію про наявність у районах Ленінського, Макіївки, Донецька та Комінтернового забороненого Мінськими домовленостями озброєння - мінометів, танків та САУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА