12:24 29.12.2015

КМДА оголосила конкурс на головного архітектора Києва

2 хв читати
КМДА оголосила конкурс на головного архітектора Києва

Київська міська державна адміністрація (КМДА) оголосила конкурс на заміщення вакантної посади директора департаменту містобудування і архітектури КМДА - головного архітектора Києва.

Згідно з оголошенням у виданні "Хрещатик" у вівторок, основними кваліфікаційними вимогами до кандидата на вказану посаду є наявність вищої архітектурної освіти, стаж організаційної і професійної роботи за фахом у сфері містобудування і архітектури не менше п'яти років, вільне володіння державною мовою і персональним комп'ютером.

Крім того, серед основних кваліфікаційних вимог до кандидата - аналітичні здібності і висока працездатність, наявність управлінських і комунікаційних навичок, уміння працювати в команді.

Документи на участь у конкурсі подаються впродовж 30 днів від дня публікації в управління роботи з персоналом КМДА.

Як повідомлялося з посиланням на Київську міську раду, наприкінці грудня 2015 року директор департаменту будівництва і житлового забезпечення КМДА Олександр Спасибко на засіданні Антикорупційної ради при мерові Києва заявив: засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу із заміщення вакантної посади директора департаменту містобудування і архітектури КМДА - головного архітектора Києва заплановано на 25 грудня 2015 року. За його словами, на ньому будуть розпочаті процедури проведенню конкурсу.

Комісію з проведення конкурсу із заміщення вакантної посади директора вказаного департаменту - головного архітектора Києва КМДА створила розпорядженням від 30 листопада. До її складу увійшли 20 осіб з представників КМДА, Міністерства регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства, Національної спілки архітекторів, Національної академії наук України, міжнародні експерти і представники громадськості.

Конкурс, умови якого затверджені розпорядженням КМДА №1112 від 12 листопада 2015 року, планувалося провести до 29 січня 2016 року.

Наприкінці вересня 2015 року в Київраді повідомили, що мер Києва Віталій Кличко звільнив головного архітектора столиці - директора департаменту містобудування і архітектури КМДА Сергія Целовальника і двох його заступників.

С. Целовальник призначений на посаду тоді начальника головного управління містобудування, архітектури і дизайну міського середовища КМДА - головного архітектора Києва в серпні 2010 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА