13:17 29.12.2015

У держбюджеті-2016 не вдалося передбачити мінімальний рівень грошового забезпечення прикордонників у 6 тис. грн

1 хв читати
У держбюджеті-2016 не вдалося передбачити мінімальний рівень грошового забезпечення прикордонників у 6 тис. грн

Державній прикордонній службі України не вдалося досягти в державному бюджеті на 2016 рік мінімального рівня грошового забезпечення прикордонників у сумі 6 тис. грн, заявив голова Держприкордонслужби Віктор Назаренко.

Як заявив В. Назаренко на прес-конференції у вівторок, ситуація з держбюджетом була складна: Держприкордонслужба подала свої пропозиції і всіма силами їх обстоювала, але внесення відповідної суми до держбюджету не вдалося досягти.

"6 тис. нам не вдалося встановити, і над цим питанням працюють відповідні структури і наші пропозиції, я впевнений, будуть враховані", - сказав В. Назаренко.

Водночас, він зазначив, що в середньому зарплати прикордонників все ж таки будуть збільшені на 700-1500 грн. "За нашої ініціативи місяць тому уряд прийняв відповідну постанову, згідно з якою рівень грошового забезпечення прикордонників було підвищено до рівня грошового забезпечення Збройних сил України і Нацгвардії. З 1 січня ця постанова починає діяти", - повідомив голова Держприкордонслужби.

Таким чином, за його словами, вже з січня наступного року військовослужбовцям Держприкордонслужби буде додатково збільшено грошове забезпечення.

"Що стосується подальших кроків, то бюджет коригуватимуться, наскільки мені відомо, і я сподіваюся, що наші пропозиції будуть враховані", - повідомив В. Назаренко.

Як відомо, міністр оборони України Степан Полторак повідомив про те, що грошове забезпечення військовослужбовців ЗС України буде збільшено до 2016 року практично вдвічі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА