09:46 01.01.2016

Бойовики протягом доби 22 рази обстріляли позиції ЗСУ із застосуванням АГС, і 120-мм мінометів

2 хв читати

Бойовики за минулу добу 22 рази обстріляли позиції Збройних сил України в Донецькій і Луганській областях зі стрілецької зброї, автоматичних стрілецьких гранатометів і 120-мм гранатометів, зокрема 15 разів – з 00.00 1 січня і до 6 ранку, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Бойовики проросійських незаконних збройних формувань, очевидно, чекали завершення терміну Мінських домовленостей. Не вплинули на загарбників навіть угоди в рамках переговорів Нормандської четвірки. Протягом доби, що минула, бандити 22 рази вдалися до збройних провокацій проти сил АТО", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сторінці прес-центру в "Фейсбук" у п'ятницю вранці.

Зокрема, у четвер ввечері бойовики прицільно били зі стрілецької зброї, АГС і мінометів калібру 120 мм, заборонених мінськими домовленостями, по українським військовослужбовцям біля Авдіївки.

Із 82-мм мінометів було обстріляно позиції ЗСУ в Пісках.

Також у Донецькій області бойовики не припиняють здійснювати провокаційні обстріли з великокаліберних кулеметів і гранатометів біля Пісків, Опитного, Новгородського та Авдіївки.

На Луганщині з автоматичних станкових гранатометів бандити обстріляли наші позиції поблизу Щастя, стрілецької зброї - в районі Золотого.

Із початку цього дня бойовики з АГС і стрілецької зброї прицільно гатили по українським позиціям на підступах до Мар'їнки.

"Крім того, в перший день нового 2016 року противник інтенсивно, однак неприцільно, бив в районі Опитного, Пісків, Авдіївки, Новгородського, Луганського та Троїцького. Переважно ворог застосовував стрілецьку зброю, гранатомети і великокаліберні кулемети", - йдеться в повідомленні.

Загалом, підсумували в прес-центрі штабу АТО, зафіксовано 15 епізодів порушення бойовиками умов припинення вогню з початку доби.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Покровський напрямок залишається найбільш напруженим на фронті, від початку доби окупанти атакували 20 разів - Генштаб ЗСУ

У застосунку "Резерв+" з'явилася інформація про бронювання 340 тисяч військовозобов'язаних

СБУ і НАБУ викрили главу департаменту "Укренерго" на розкраданні бюджетних коштів під час закупівлі бронежилетів

У Дергачах уже 9 постраждалих - обладміністрація

Унаслідок ворожих авіаударів по Дергачах Харківської області постраждали п’ятеро осіб, зокрема дві дитини

Власник Group DF Фірташ оскаржить продовження українських санкцій у міжнародних судах

Президент підписав закон про застосування англійської мови в Україні

У прикордонній смузі в межах Ужгородського району введено додаткові режимні обмеження

Кожен звільнений 31 травня з російського полону повідомив про катування з боку РФ - місія ООН

У Мінкультури замислюються над питанням, чи потрібно скорочувати мережу закладів культури з огляду на скорочення населення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА