19:28 04.01.2016

Мінкульт ініціював інтеграційний проект "Український Донбас"

1 хв читати
Мінкульт ініціював інтеграційний проект "Український Донбас"

Наказом Міністерства культури України від 30 грудня 2015 року №1126 засновано Загальноукраїнський проект культурної інтеграції "Український Донбас", повідомляється на офіційному сайті відомства в понеділок.

Проект покликаний створити умови для повноцінної інтеграції Донецької і Луганської областей в єдиний культурний простір України шляхом міжрегіонального культурного партнерства. "Реалізація проекту передбачає проведення протягом року в містах і селищах Донбасу художніх, музейних, бібліотечних та інших культурних заходів за участю творчих колективів з різних регіонів України", - пояснюють у Мінкульті.

Наказом визначено систему взаємодії між окремими областями і конкретними районами і містами Донецької і Луганської областей, напрацьовану за результатами наради з керівниками структурних підрозділів обласних та Київської міської держадміністрацій у сфері культури.

Указом передбачається, що Донецьку і Луганську області зі своїми творчими проектами протягом 2016 року відвідають всі культурні установи, що перебувають у сфері управління Мінкультури.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА