11:38 08.01.2016

Поліція затримала підозрюваних у збройному пограбуванні АЗС у Харкові

1 хв читати
Поліція затримала підозрюваних у збройному пограбуванні АЗС у Харкові

Співробітники Московського відділу поліції Харкова затримали 21-річного харків'янина та 29-річного жителя області, підозрюваних у збройному пограбуванні АЗС.

Як повідомляє в п'ятницю відділ комунікацій ГУ НП в Харківській області, старший затриманий був неодноразово судимий за майнові злочини та злочини у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.

"Як з'ясувалося, вчинити злочин чоловіків спонукало скрутне матеріальне становище. Викрадені гроші вони поділили і витратили на власні потреби", - цитує відділ комунікацій Московського слідчого відділу поліції ГУ НП в Харківській області Владислава Багрянцева.

Затриманим висунуто підозру у ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Як повідомлялося, увечері 30 грудня 2015 року двоє чоловіків напали на АЗС у Московському районі Харкова. Під загрозою застосування предмету, схожого на пістолет, вони заволоділи 8 тис. грн з каси автозаправки і зникли на своєму автомобілі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА