15:01 09.01.2016

В Україні відкриті 3340 пунктів обігріву

1 хв читати
В Україні відкриті 3340 пунктів обігріву

Понад 3 тис. пунктів обігріву діють в Україні з початку виникнення сильних морозів, повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 9 січня в державі функціонують 3340 пунктів обігріву, в яких надана допомога 33571 громадянину. 191 мобільному пункті обігріву ДСНС надано допомогу понад 27 тис. громадян. У разі зниження температурних показників повітря, за зверненнями місцевих органів влади, ДСНС може додатково облаштувати 150 мобільних пунктів обігріву", - йдеться в повідомленні.

Щодня на цілодобовому чергуванні перебувають близько 7 тис. чоловік особового складу та 2 тис. одиниць пожежно-рятувальної та спеціальної техніки. У разі ускладнення ситуації у ДСНС передбачено посилення сил і засобів до 15 тис. чоловік особового складу та 4 тис. одиниць техніки.

У ДСНС нагадали, що 8 січня було відновлено електропостачання 126 населених пунктів у трьох областях: Одеській - 90, Донецькій - 21 і Дніпропетровській - 15.

ДСНС звертається до водіїв з проханням без нагальної потреби не виїжджати на дороги через прогнозоване з 11 січня погіршення погодних умов, при собі мати запас пально-мастильних матеріалів та їжі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Директор ЦРУ Бернс попереджає, що Україна може програти війну з Росією до кінця року, якщо США не надішлють більше допомоги

Зеленський нагородив Алена Делона орденом "За заслуги "

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА