17:33 09.01.2016

Дорожники Донецької області працюють у посиленому режимі через зимову негоду

1 хв читати
Дорожники Донецької області працюють у посиленому режимі через зимову негоду

У зв'язку зі складними погодними умовами в Донецькій області шляховики регіону в суботу продовжують працювати в посиленому режимі, повідомляє прес-служба Служби автодоріг області.

Як зазначили в облавтодорі, тимчасова відлига, що спостерігалася в регіоні за минулу добу, дозволила працівникам філій ДП "Донецький облавтодор" вчасно впоратися з наслідками негоди і підготуватися до настання холодів: розчистити автошляхи від мокрого снігу і обробити проїжджу частину протиожеледними матеріалами.

У суботу вдень на автодорогах загального користування області працюють понад 70 шляховиків. "У ліквідації зимової ожеледі задіяно 56 одиниць снігоочисної техніки: 38 комбінованих дорожніх машин (КВМ), 13 навантажувачів, 2 автогрейдери, 3 трактори (Т-150 з відвалом) і 4 авто здійснюють контрольний об'їзд доріг", - зазначили в прес-службі.

Служба автомобільних доріг наголошує: автодороги загального користування Донецької області перебувають у належному експлуатаційному стані - жодних підстав для вжиття забезпечувальних заходів щодо обмеження або заборони руху наразі немає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА