14:27 10.01.2016

За минулу добу бойовики не обстріляли жодного блокпоста, де несуть службу прикордонники

1 хв читати
За минулу добу бойовики не обстріляли жодного блокпоста, де несуть службу прикордонники

Протягом суботи, 9 січня, незаконні збройні формування не вчинили жодного обстрілу блокпостів, де несуть службу співробітники Державної прикордонної служби України.

"За добу обстрілів блокпостів, де прикордонники несуть службу разом із військовослужбовцями ЗСУ, не було. В зоні АТО безпілотних літальних апаратів не зафіксовано. Під час патрулювання прикордонними нарядами відділів "Чонгар" і "Благовіщенка" Бердянського загону був помічений проліт двох безпілотних літальних апаратів, які рухалися територією АР Крим без перетинання адміністративного кордону", - йдеться в повідомленні, розміщеному на офіційному сайті Держприкордонслужби в суботу.

Крім того, на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Чонгар" прикордонники за допомогою службового собаки виявили пневматичний пістолет і 150 куль до нього, захованими у громадянина України в особистих речах.

Уздовж лінії розмежування в зоні АТО триває затримання транспортних засобів, на яких здійснюються спроби незаконного переміщення товарів і вантажів. Зокрема, прикордонні наряди затримали автомобіль із великою партією м'ясних виробів, який намагався об'їхати КПП "Зайцеве", два автомобілі з великими сумами готівкових коштів та банківськими картками, автомобіль з великою партією сиру і ще один – з 10 мобільними телефонами. Транспортні засоби прямували в бік підконтрольної бойовикам території.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА