12:00 12.01.2016

Убитий в Донецьку "підполковник ДНР" Кононов був громадянином Білорусі

2 хв читати

Так званий підполковник "ДНР" Євген Кононов із позивним "Кіт", який загинув від кулі невідомого снайпера в тимчасово непідконтрольному владі України Донецьку, був громадянином Білорусі, який пішов воювати на схід України в травні 2014 року, повідомляє сайт "Білоруський партизан".

"Медійні ресурси сепаратистів ДНР звеличують заслуги громадянина Білорусі Кононова дуже високо. Він був заступником комбрига якоїсь 100 мотострілецької бригади... Дійсно, Кононов навіть брав участь у військовому параді, який загони сепаратистів влаштували в центрі Донецька, очолював колони свого батальйону", - йдеться в статті, опублікованій на сайті у вівторок уранці.

В інформації зазначається, що люди, що знали Є. Кононова ще з Могильова, де він народився і проживав практично все життя до поїздки на Донбас, розповідають, що у загиблого "багата біографія": "У Могильові серед друзів у нього була кличка Коша. Він ріс один з матір'ю, яка в 90-х роках працювала комерційним директором на Регенераторному заводі. Жили вони в центрі, навпроти готелю "Могильов".

За неперевіреною інформацією, Кононов відслужив в десантних військах, після чого повернувся додому, "але на громадянці життя не дуже склалося": він рано одружився і в Могилеві у нього залишилися дві дочки.

"Ця інформація потребує додаткової перевірки, але сусіди Кононова розповіли, що в Могилеві він був судимий за розбій. Цим можна пояснити, чому серед його друзів в "Однокласниках" є люди з кримінальним минулим і судимі. Після цих перших неприємностей Кононов поїхав до Москви на будівництво заробляти гроші. І там теж когось пограбував. Його вже посадили в Росії, але якимось дивним чином він опинився в Донецьку", - йдеться в статті.

Про смерть Є. Кононова від кулі невідомого снайпера в Донецьку 9 січня 2016 року повідомлялося на сторінках бойовиків у соцмережах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА