13:09 12.01.2016

Активісти блокують роботу дистриб'ютора сигарет "Мегаполіс-Україна" в 6 містах

2 хв читати
Активісти блокують роботу дистриб'ютора сигарет "Мегаполіс-Україна" в 6 містах

Активісти у Львові блокують роботу найбільшого оптового продавця тютюнових виробів ТОВ "Мегаполіс-Україна (Тернопіль), яка належить російській групі компаній "Мегаполіс", повідомляє видання Zaxid.net.

Таким чином активісти хочуть змусити російську компанію піти з українського ринку.

Як повідомив народний депутат Сергій Висоцький на свій сторінці у Facebook, з 5:00 вівторка робота складів компанії заблокована в Києві, Львові, Луцьку, Рівному, Ковелі та Тернополі.

"Компанія "Мегаполіс-Україна" заснована російською компанією "Мегаполіс" і "сім'єю" Януковича. За часів минулої влади була монополістом із дистрибуції сигарет в Україні", - написав депутат.

За словами С. Висоцького, власник компанії "Мегаполіс" - російський олігарх Ігор Кесаєв - також володіє російським виробником зброї - заводом імені Дегтярьова.

При цьому він додав, що І. Кесаєв також очолює благодійний фонд "Моноліт", який спонсорує ветеранські організації ФСБ РФ.

"Півроку ми йшли за процедурою, писали листи і звернення до різніих інстанцій. В Антимонопольному комітеті України підійшли навіть до того, що готові були пред'явити "Мегаполісу" реальні звинувачення і розділити його. Проте все почало буксувати. Зі зрозумілих причин", - написав С. Висоцький.

За його словами, поки що активісти блокують компанію. Будуть проведені політичні консультації із повернення процесу в процедурне поле.

Як повідомлялося, 1 жовтня 2015 року АМКУ розпочав розгляд справи за ознаками зловживання монопольним становищем на загальнодержавному ринку постачання тютюнових виробів відносно найбільшого оптового продавця тютюнових виробів ТОВ "Мегаполіс-Україна.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА