17:41 15.01.2016

Мера Затоки і чиновників Білгород-Дністровського підозрюють у зловживанні службовим становищем

2 хв читати
Мера Затоки і чиновників Білгород-Дністровського підозрюють у зловживанні службовим становищем

Меру смт Затока, голові постійної комісії із земельних питань та головному архітектору м. Білгорода-Дністровського (Одеська обл.) вручено повідомлення про підозру, повідомив заступник генпрокурора України, прокурор Одеської області Давид Сакварелідзе.

"Сьогодні працівники прокуратури Одеської області разом із працівниками поліції вручили повідомлення про підозру меру Затоки, голові постійної комісії із земельних питань та головному архітектору м. Білгорода-Дністровського. Цих посадових осіб підозрюють у зловживанні службовим становищем та умисному перешкоджанні виконанню постанови суду (ч. 2 ст. 364, ч. 3 ст. 382, ч. 1 ст. 366 КК України)", - написав Д.Сакварелідзе на своїй сторінці у Facebook у п'ятницю.

За його словами, в результаті проведених слідчих дій встановлено, що у вересні-грудні 2014 року вищезгадані особи незаконно вивели з комунальної власності земельну ділянку рекреаційного призначення площею понад 3 гектари, після чого передали її в приватну власність.

"Цю землю, яка знаходиться в одному з найперспективніших районів біля самого берега моря, розділили між 66 особами, які так чи так пов’язані зі згаданими чиновниками. Окремо хочу зазначити, що заборона на забудову рекреаційної території дачними господарствами визначена законодавством України, а постановою суду було заборонено здійснювати будь-які дії з цією земельною ділянкою", - написав облпрокурор.

Д.Сакварелідзе повідомив, що прокуратура звертатиметься до суду з клопотанням про відсторонення всіх фігурантів цієї справи від обійманих ними посад на час проведення слідства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

По інфраструктурному об'єкту Сум завдано удару КАБ, наслідки атаки уточнюють - ОВА

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА