17:11 19.01.2016

Київрада прийняла до розгляду петицію про демонтаж МАФів біля станцій метро та в підземних переходах

1 хв читати
Київрада прийняла до розгляду петицію про демонтаж МАФів біля станцій метро та в підземних переходах

Електронна петиція про знесення малих архітектурних форм (МАФ) біля станцій метро та в підземних переходах Києва набрала необхідну кількість голосів і прийнята до розгляду, повідомляє прес-служба Київської міської ради.

"Отже, зазначена петиція набрала 10 237 голосів за мінімально необхідних 10 000", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому прес-службою міськради у вівторок.

Заступник мера - секретар Київської міськради Володимир Прокопів уже доручив постійній комісії Київради з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв'язків розглянути електронну петицію в установленому порядку.

В інформації також наведено текст петиції "Щодо знесення малих архітектурних форм (МАФів) біля станцій метро та в підземних переходах Києва" авторства Андрія Семенова: "З метою збереження архітектурного обліку міста, створення зручних умов для пасажирів громадського транспорту (зокрема метрополітену) та протидії ймовірним терористичним актам пропонується прибрати малі архітектурні форми з місць великого скупчення громадян, в першу чергу - станцій київського метрополітену та підземних переходів".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА