11:09 20.01.2016

Заступник глави МЕРТ Корж подав у відставку і готовий зайнятися управлінням держпідприємством

2 хв читати
Заступник глави МЕРТ Корж подав у відставку і готовий зайнятися управлінням держпідприємством

Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Руслан Корж, який до свого призначення на цю посаду в лютому 2015 року був керівним партнером щодо країн СНД міжнародної консалтингової компанії A.T.Kearney, подав у відставку.

"Як і більшість моїх колег, я прийшов у владу з бізнесу, розглядаючи цей крок як свою волонтерську допомогу країні. Сьогодні я готовий повернутися в реальний бізнес", - наведено в повідомленні прес-служби відомства слова Р.Коржа.

Він повідомив, що буде радий продовжити співпрацю і в майбутньому, та розглядає можливість взяти участь у конкурсі на управління одним із державних промислових підприємств або продовжити роботу в наглядових радах наших найбільших держкомпаній.

"Мій досвід та ідеї, напрацьовані за цей рік, можуть стати у пригоді в реформі управління державними підприємствами", - вважає Р.Корж.

Заступник міністра курирував у МЕРТ питання управління державною власністю та промисловою політикою.

Р.Корж має ступінь магістра бізнесу (MBA), здобутий у Kellogg School of Management, має досвід розробки стратегій розвитку та реформування великих компаній в Україні, США, Канаді та Великій Британії.

Як повідомлялося, наприкінці 2015 року після року-півтора роботи на держслужбі у відставку з посади першого заступника міністра інфраструктури пішов Володимир Шульмейстер, а з посади першого заступника глави Нацбанку України - Олександр Писарук, обидва до призначення працювали у бізнесі.

В.Шульмейстер повідомив, що готовий взяти участь у конкурсі з відбору голови "Укрзалізниці", тоді як О.Писарук вирішив повернутися на роботу в міжнародний банківський бізнес.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА