11:59 20.01.2016

Альпіністів з Одеси, що потрапили в лавину на Ельбрусі, доправили до лікарні

1 хв читати
Альпіністів з Одеси, що потрапили в лавину на Ельбрусі, доправили до лікарні

Постраждалих унаслідок лавини в горах Кабардино-Балкарії (РФ) альпіністів з Одеси доправлено до клінічної лікарні Ельбруського району, повідомляє головне управління МНС Росії по Кабардино-Балкарській Республіці.

"Станом на 24:00 пошуково-рятувальні роботи завершено. Постраждалих доправлено до клінічної лікарні Ельбруського району. На місці працювали рятувальники Ельбруського високогірного пошуково-рятувального загону у складі 27 осіб і 5 одиниць техніки", - йдеться в повідомленні МНС РФ по КБР у середу.

Як раніше повідомляло агентство "Інтерфакс-Південь" із посиланням на оперативного чергового Ельбруського високогірного пошуково-рятувального загону МНС Росії, група альпіністів з Одеси потрапила в лавину в горах Кабардино-Балкарії, один із них постраждав.

"В Ельбруському районі КБР, в ущелині Курмичі, під час сходження на пік Монгольської Народної Республіки група альпіністів з Одеси у складі п'яти осіб на висоті 2700 метрів потрапила в лавину, один із них дістав травми", - сказав оперативний черговий.

"Група не була зареєстрована в рятувальній службі", - наголосив співрозмовник агентства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ просить українців у Великодні свята обмежити відвідування масових заходів і не піддаватися на провокації

У Красногорівці частина ворожих груп встигли зайти та сховатися на території залишків вогнетривкого заводу, вживаються всі заходи, щоб вибити ворога з н.п. - ОСУВ "Хортиця"

Троє мирних жителів постраждали внаслідок ворожого ракетного удару по Чугуєву - поліція

Ми всі маємо зірвати російський наступальний задум - Зеленський

У зв'язку з кібератаками на політпартії, у яких Німеччина звинуватила спонсороване ГРУ угруповання, союзники по НАТО виступили з заявою

Глави МЗС України та Чехії обговорили прогрес ініціативи щодо закупівлі артснарядів і посилення військової допомоги

Боррель від імені ЄС у зв'язку з кібератаками спонсорованого РФ угруповання АРТ28: не потерпимо і використаємо весь спектр реагування

СБУ повідомила про підозру двом окупантам, які використовували українців для створення міграційної кризи в ЄС

ТЧХУ: Інформація в соцмережах про збір персональних даних для отримання грошової допомоги та наборів до Великодня - фейк

Кабмін пропонує створити підгрупу з питання конфіскації російських суверенних активів за кордоном - Шмигаль

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА