09:50 21.01.2016

Заторів на автошляхах України немає

2 хв читати
Заторів на автошляхах України немає

Заторів на автомобільних дорогах України наразі немає, в Одеській і Миколаївській областях транспортне сполучення на автошляхах тимчасово припинено та заборонено, повідомляється на сайті Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

"За даними Укравтодору, на території країни заторів немає. Складна ситуація із забезпеченням руху залишається в Одеській і Миколаївській областях. Для запобігання автомобільним заторам у цих областях на автошляхах транспортне сполучення тимчасово припинено та заборонено", - йдеться у повідомленні (станом на 7.00 четверга).

У Дніпропетровській, Кіровоградській, Миколаївській та Одеській областях тривають запобіжні заходи для недопущення аварійних ситуацій та виникнення заторів у вигляді обмеження і заборони руху автотранспортних засобів.

У Дніпропетровській області закрито рух для всіх видів транспорту на автодорогах державного значення: М-04 Знам'янка – Луганськ – Ізварине, км 72 – км 151; Н-11 Дніпропетровськ – Миколаїв, км 137 – км 179.

Обмежено рух вантажного та пасажирського транспорту на автомобільних дорогах державного значення: Р-52 Дніпропетровськ - Царичанка - Кобеляки - Решетилівка, км 24 - км 96.

У Кіровоградській області заборонено рух вантажних автомобілів, рекомендовано не виїжджати з населених пунктів області пасажирському транспорту, який може бути причиною утворення заторів на дорогах.

У Миколаївській області закрито рух для вантажних, великовагових та великогабаритних транспортних засобів на автодорогах загального користування.

В Одеській області закрито рух транспортних засобів на автодорогах М-14 Одеса - Мелітополь - Новоазовськ, км 17+555 - км 55+550. Обмежено (заборонено) рух вантажних, великовагових та великогабаритних транспортних засобів всіма автошляхами загального користування області. Крім цього, заборонено рух транспортних засобів на деяких автошляхах області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ДБР затримало прикордонника, який застрелив цивільного, що намагався незаконно перетнути кордон

Ворог розширив зону активних бойових дій майже на 70 км - Сирський

Ситуація у Вовчанську контрольована, тривають заходи з посилення оборонних позицій - Генштаб ЗСУ

Уперше за два роки війни ЗСУ вистачає артилерійських снарядів - Зеленський

Зеленський: Партнери не підштовхують нас до переговорів з РФ

Зеленський заявив, що використання Україною західної зброї на території РФ стало б захистом, а не наступом

Уламки російського дрона пошкодили один з енергооб'єктів на Вінниччині - Міненерго

РФ атакує Харківщину, користуючись забороною Україні використовувати західну зброю для ударів по російській території - ISW

Зеленський про тривалість війни: На сьогодні ґрунт має бути для того, щоб Путін так само шукав вихід із ситуації

Окупанти за добу обстріляли Середину-Буду, Дружбу, 34 прикордонні села і селища в Сумській і Чернігівській областях, є поранений

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА